Kutsume palverändureid ühiselt pühal aastal etappide kaupa koos kõndima Eesti jaakobiteel. VI etapp algab Tahkuranna Õigeusu kirikust 19. novembril, liigub sealt Häädemeeste kirikusse ja lõppeb 20. oktoobril Iklas.
Reedel alustame alguspalvega Tahkuranna kirikus kell 8.45
Laupäeval alustame alguspalvega Häädemeeste õigeusu kirikus kell 9.00
Reede ja laupäev on planeeritud rändamiseks seetõttu, et kirikus pühapäeviti jumalateenistusel hõivatud koguduse liikmed ja vaimulikud saaksid rännakust osa võtta.
Võid osaleda rännakul etappide kaupa terve aasta jooksul või käia kaasa ainult ühe päeva.
Rännakule on oodatud kõik, kellele see huvi pakub. Kiriklikku kuuluvust ei küsita. Kui jalgsi käimine tundub liiga raske, võid rännutee ette võtta ka jalgrattaga aga siis pead arvestama, et päeva kulg liigub siiski jalakäia tempos. Saad teha pikemaid puhkepause ja jalgsi liikujaid järgi oodata.Osalemiseks täida allolev registreerimisvorm:
https://forms.gle/dDWjj2hV4ia7Hdwq5

Registreerumine on oluline majutuse ja toitlustuse planeerimiseks.
Palume tasuda osalemistasu 5 eurot üks palverännu päev ülekandega Eesti Jaakobitee Sõprade Selts arvele SEB pank EE531010220243380221. Selgitus: Palverännak jaakobiteel VI, osalemise kuupäevad.
Kui oled osalenud eelnevatel palverännu etappidel, siis võta kaasa kasutusel olnud palveränduri pass.
Majutuse ja toitlustuse eest toimub arveldamine kohapeal. Võta kaasa pisut sularaha.
Majutamine on sel retkel korraldatud nii, et Häädemeeeste keskkooli spodihoone on meile ööbimiseks lubatud. Spordikeskuses on saun, mida on väikese lisatasu eest võimalik kasutada. Kaasa magamiskott ja magamismatt. Häädemeestel on meil ühine õhtusöök kohvikus Magic. Õhtusöögi eest tasumine kohapeal.
Kui tunned end seljakotti pakkides pisut nõutuna, ava kodulehel camino.ee palveränduri ABC. Sealt leiad häid soovitusi. Ära unusta vajalikke medikamente ja esma-abi vahendeid.
Kuna päevad on lühikesed, võid kaasa võtta soovi korral pealambi. Õhtune jõudmine võib jääda hämarasse aega.

Logistikast:
Pärnust väljub buss Tahkuranna poole kell 8.00 ja Metsaküla peatuses peab bussipealt maha tulema. Seal on saateauto vajadusel vastas. Iklast saab laupäeva õhtul liinibussiga tagasi Pärnusse. Buss väljub kell 17.35 ja on Pärnus 18.50. Bussipilet 1 euro.

Palverändureid saadab mõlemal rännupäeval saateauto.

Kohtume jaakobiteel! Buen camino!