Armas kaasteeline!

2014. aastal saime valmis Eesti Jaakobitee kodulehe camino.ee. Nüüd, 2015. aastal jätkame uue hooga ning oleme ette valmistamas järgmist suurt ja olulist sammu.
Kui siiani oleme toimetanud MTÜ Jakobiõed (see hõlmab endas ka meie teisi tegemisi) alt, siis siis praeguseks on caminoga seotud ettevõtmised sellest igas mõttes suuremaks kasvanud.

Sellest tulenevalt on loomisel Eesti Jaakobitee Sõprade Selts, mille eesmärgiks on välja arendada ja maha märkida Eesti Jaakobiteed ning ühtlasi olla ametlikuks eestipoolseks partneriks teistele organisatsioonidele, kes maailmas Jaakobiteed esindavad.

Seega, kui Sa soovid olla camino suursaadik Eestis, jagada oma kogemusi ja olla uutele palveränduritele mentoriks, aidata luua meie enda Jaakobiteed, mida saaks kõndida siinsamas kodumaal või muul viisil panustada ja kaasa mõelda, oled oodatud meiega ühinema.

Eesti Jaakobitee Sõprade Seltsi asutamine ja esimene kohtumine toimub pühapäeval, 1. veebruaril Tallinnas, Vabriku 6, keraamikastuudios Teine Kodu.
Orienteeruvaks kellaajaks 13.00 – 16.00
Päevakavas on juba ka esimesed teemad: Eesti esinduse loomine Santiago de Compostela teele, kas, kuhu, milleks (ettepanekud ja mõtted) ning palverännu teemalise konverentsi korraldamine.

Heade soovidega,
camino.ee seltskond 🙂